Job 23 van 46


Report this listing

Solliciteren



Slager Grobbendonk


Functie

Als slager sta je in voor het versnijden, verpakken en verkopen van verschillende soorten vlees van topkwaliteit. Je onderhoudt de beenhouwerij, hygiëne is immers heel belangrijk. Je houdt mee de voorraad bij en helpt bij het plaatsen van de bestellingen. Je bent fier op jouw toonbank: je draagt bij aan de presentatie en het onderhoud hiervan. Je helpt klanten met hun vraag en geeft hen daarbij ook tips over bereidingswijze, bewaring,... Wanneer het druk is in de winkel, spring je met plezier bij achter de toonbank.

Bedrijfsinformatie
Onze klant wil de pure ambacht en smaak van vroeger terug in de beenhouwerij en traiteurdienst brengen. Uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening kenmerken ons. We helpen de klant oprecht graag in een totaalbeleving, waar kennisdeling en smaak centraal staan. We verbinden en inspireren door in onze winkels een ontmoetings-en belevingsplaats te creëren.

Jouw profiel

Je bent een gediplomeerd slager of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt kennis van de verschillende soorten vleeswaren en hebt ervaring met een snijmachine. Je bent klantvriendelijk en gaat daarin graag een stapje verder. Je werkt graag in team, maar kan ook zelfstandig aan de slag. Je werkt in een flexibel uurrooster, inclusief in het weekend. Doorgaans starten we rond 7u.
  • De bestelling van de klant opnemen
    De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
  • Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
  • Producten verkopen
  • Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
    Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Konijn
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Paard
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Varken
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Kalf
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Een soort product bereiden: Slagerijspecialiteiten (stukken gevuld vlees, gemarineerd vlees, brochettes, worsten, ...)
  • Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Gevogelte
  • Een soort product bereiden: Gedroogd, gekookt of gebraden vlees
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Lam
  • Vlees snijden, uitbenen, bereiden: Rund
  • Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
  • Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, ...)
    Ze in de toonbank plaatsen
  • Een soort product bereiden: Producten van de grill
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)

Aanbod

Wij bieden een job vol variatie in een fijne werkomgeving. Je werkt met de nieuwste toestellen en apparatuur in een mooi vernieuwde beenhouwerij. Je komt terecht in een familiebedrijf waar een nauw contact is met het management, dit met de voordelen van een grote structuur. Wij voorzien een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ... Er wordt een voortdurende opleiding en vorming voorzien.

Solliciteren

LAURA HABSCH
003292424933

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht